Despre noi

Povestea noastra!

Familia noastră este legată de aproape un secol de creșterea animalelor și de cultivarea pământului. Voința, munca și investițiile făcute de către noi, ne răsplătesc astăzi și ne mândrim cu succesul produselor noastre, ce reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele tradiționale și brânzeturile tradiționale. O tradiție pură ce păstrează valorile și rețetele noastre din tată în fiu. Toate eforturile noastre sunt concentrate asupra calității în tot ceea ce ne reprezintă.
Branza de Covurlui cu adaos de negrilica (susan negru), cașcavalul filat și împletit la mâna, brânza de burduf, branzeturile de capra, casul de oaie etc.
cât și produsele noastre din carne: purcelus de lapte copt in afumatoare, mușchiuleț de capră împletit, pastrrama ciobaneasca de berbecut, ruladă de curcan, costita taraneasca de porc, specialități vanătorești, și delicatese cum ar fi, piept nobil de rata (cu portocale si coniac, afumat cu lemn de prun), piept de pui cu lamaie si sofran si multe altele sunt produse de către familia noastră cu cea mai mare dragoste pentru produsele tradiționale românești și vândute de către o echipă de oameni tineri și entuziasmați.

Fa cunostinta cu produsele noastre

Marius Verdesi
Director

Echipa noastra!

Maecenas tristique gravida odio, et sagi ttis justo interdum porta. Duis et lacus mattis, tincidunt ero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip isicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo cons equat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Quisque pretium nulla nec risus laoreet, eu vestibulum magna pellentesque. Nam eu sapien imperdiet nulla aliquet molestie sed ut nibh.

Delizeria
Ferma Zimbria
Ferma Covurlui
Tristique
ALYSSA HIYAMA
ALBERTO TROMBIN

Delizeria

Ferma Zimbria

Ferma Covurlui

Tristique

ALYSSA HIYAMA

ALBERTO TROMBIN

Abonează-te la newsletterul Zimbria și vei fi primul care afla ce produse noi si mega gustoase au aparut in magazin.

V-ati abonat cu succes la newsletter-ul Zimbria

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Magazinu online Zimbria va folosi informatiile colectate pentru a va trimite newsletter-ul atunci cand exista noutati.