Specialitati din carne ZIMBRIA

Zilnic incercam sa imbogatim lista de produse

5 out of 5

Pui copt la jar 500 g

lei 39.50

Este puiul dezosat manual pus la macerat cu condimente naturale timp de 3 zile, copt deasupra jarului in sucul propriu timp de 5-6 h.Se consuma ca atare . *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 500 g

0 out of 5

Jumari carnoase 200g

lei 26.00

Se taie pieptul de porc si se aprinde jarul, atarnat sta un ceaun de aluminiu si se pune carnea la prajit. Se consuma cu ceapa si branza de Covurlui proaspata. *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 200 g.

0 out of 5

Piept de rata nobil 260 g – 280 g

lei 98.00

Pieptul de rata nobil , maturat cu portocale , miere de albine  și cognac, afumat cu lemn de prun este de departe cel mai elegant produs al nostru. O delicatesa care și-a găsit locul intr-o nișa dominată de francezi , care are ceva nou de spus datorită gustului deosebit, surprinzător de echilibrat și catifelat pe care il are și care…

0 out of 5

Curcan copt la jar 300g

lei 34.00

Curcanul copt la jar Zimbria  este produsul nostru vedeta împreuna cu pieptul de rață nobil o delicatesa foarte greu de obținut cu foarte multe etape delicate si un timp foarte lung de coacere. Este de fapt o rulada uriașă ( cca20kg produs finit) împănată cu fistic și aromatizată cu ierburi mediteraneene coaptă deasupra jarului la foc mohnit un timp îndelungat…

0 out of 5

Costita tradiționala Ilinca 300g

lei 26.40

Costita tradiționala Ilinca este o bunatate  maturata in condimente naturale,apoi coapta deasupra jarului timp de 6-7 h. Se poate consuma cu ceapa impreuna cu o branza de Covurlui maturata . *Produs atestat traditional* Coamnada minima este de 300 g.

0 out of 5

Cremwursti Zimbria 300g

lei 23.70

Cremwursti din carne de curcan , fără aditivi , in membrana naturală , copti in afumatoare tradiționala deasupra jarului. Membrana este naturala. *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 300g.

0 out of 5

Cârnați ciobănești Tataia Gică 300g

lei 29.00

Sunt din carne de berbecut,carne vita Black Angus, cimbru, usturoi, sare, ardei iute, apoi copti deasupra jarului si lasati la zvantat timp de 2 zile.Membrana este naturala. *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 300g.

0 out of 5

Piept de pui cu sofran si lamaie 300g

lei 28.50

Este pieptul de pui pus la macerat cu sare, zeama de lamaie si sofran, apoi copt deasupra jarului . Se poate consuma in salate, sandwich-uri ori impreuna cu alte gustari reci. *Produs dietetic, recomandat sportivilor* *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 300 g.

0 out of 5

Cotlet traditional a lui Zamfir 300 g

lei 29.00

Este o specialitate din muschi file porc ,copt deasupra jarului timp de 7-8 h in sucul propriu ,contine cimbrulet de deal si usturoi. *Produs atestat traditional* Comanda minima este de 300 g.

0 out of 5

Jambon 300 g

lei 26.70

Este pulpa porc dezosata manual pusa intr-o baie de condimente naturale si coapta deasupra jarului in sucul propriu timp de 5-6 h . *Reteta proprie ZIMBRIA* Comanda minima este de 300 g.

Branzeturi de Covurlui ZIMBRIA

Zilnic incercam sa imbogatim lista de produse

0 out of 5

Urda moale și cremoasă1 kg

lei 39.00

Casul proaspat se pune in tifon ,legat si dus la afumatoarea traditionala din caramida.Este din lapte de oaie usor sarat pe margini.

0 out of 5

Branza de Covurlui lapte de capra 1 kg

lei 39.00

Branza de covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și in special a lui Tataia Gica, pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreuna cu atenția stricta asupra igienei in Branzarie, face din acest cas un pic îndulcit in sare un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională! Comanda minima este de 500 GR

5 out of 5

Branza de Covurlui lapte de oaie 1 kg

lei 39.00

Branza de covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și in special a lui Tataia Gica, pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreuna cu atenția stricta asupra igienei in Branzarie, face din acest cas un pic îndulcit in sare un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională! Cantitatea minima a comenzii este de 1 kg

0 out of 5

Burduf in membrana naturala 1 Kg

lei 39.00

Este o branza de oaie maturata ,framantata si pusa in membrana naturala (chisca de porc).Este recomandata cu mamaliga impreuna cu o tochitura de porc mangalita. Comanda minima este de 1 kg

5 out of 5

Cascaval de Covurlui 0.700 gr

lei 38.50

se obtine prin oparirea casului de vaca si pus in forme diferite

5 out of 5

Branza de Covurlui la saramura proaspata 1 kg

lei 39.00

Cand eram mici spunean ca dorim branza din aceea care tremura, acesta practic fiind telemeaua proaspata sub denumirea branzei de covurlui, un amestec extraordinar de lapte integral vaca, oaie,capra,cheag natural,taiata manual pusa in saramura proaspata numai decat si-a luat sare si gata de servit. Comanda minima este de 1 kg

0 out of 5

Branza de Covurlui la saramura 1 kg

lei 39.00

Branza de Covurlui la saramura este reteta moldoveneasca de telemea din 3 tipuri de lapte,oaie vaca si capra, pentru un gust deosebit si curat,pusa inaite de consum un pic la desarat in apa rece,este extraordinar de buna, din lapte integral pasteurizat cu cheag natural de ied .

0 out of 5

Branza de Covurlui lapte de vaca 1 kg

lei 39.00

Branza de covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și in special a lui Tataia Gica, pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreuna cu atenția stricta asupra igienei in Branzarie, face din acest cas un pic îndulcit in sare un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională!

1
100% de calitate

Indiferent că vorbim despre produsele din carne sau despre produsele lactate, nu uităm niciodată faptul că pentru a putea obține gustul pe care noi îl dorim, grija animalelor, mediul lor de viață și mâncarea acestora reprezintă pentru noi, întotdeauna, o prioritate.

2
100% natural

Indiferent că vorbim despre produsele din carne sau despre produsele lactate, nu uităm niciodată faptul că pentru a putea obține gustul pe care noi îl dorim, grija animalelor, mediul lor de viață și mâncarea acestora reprezintă pentru noi, întotdeauna, o prioritate.

3
100% traditional

Voința, munca și investițiile făcute de către noi, ne răsplătesc astăzi și ne mândrim cu succesul produselor noastre, ce reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele tradiționale și brânzeturile tradiționale. O tradiție pură ce păstrează valorile și rețetele noastre din tată în fiu.